Pis nou en venda a Girona, c/ Joaquim Riera Bertran 13 Esc. B 2º 2º (VENUT)

Pis nou en venda a Girona, c/ Joaquim Riera Bertran 13 Esc. B 2º 2º (VENUT)
Pis nou en venda a Girona, c/ Joaquim Riera Bertran 13 Esc. B  2º 2º (VENUT)
15421 Southwest 39th Terrace, Miami, FL 33185, USA
Mas Quintana, Promocions en Venda - Pis, Residencia
90,95 m2 3 Habitacions 2 Lavabos

“Residencial Mas Quintana”

Edifici Plurifamiliar aïllat a la zona Migdia.

C/ Joaquim Riera Beltran, 13-15 Girona

  • Zona comunitària amb piscina d’aigua salada.
  • Zona tranquil·la i ben comunicada.
  • Habitatges en planta baixa i jardí privat.

L’edifici està compost de dues plantes subterrànies destinades a aparcament de vehicles, planta baixa i quatre alçades. A partir de la planta baixa hi trobem els habitatges que disposen d’un petit jardí d’ús privat, a les plantes superiors: primers, segona i tercers els habtitatges disposen de terrassa privada que dona a la zona verda comunitària. I, a la darrera planta hi ha contruïts dos àtics amb una àmplia terrassa d’ús privat.

L’accés a l’edifici es fa pel c/ Joaquim Riera Bertran nº 13-15. Hi trobem dues escales independents cadascuna d’elles amb número de policia distint. L’accés a cada escala es fa per un itinerari adaptat de manera que es facilita l’accés per a les persones amb possibles minusvalies fins a l’entrada de l’edifici.
A partir de la porta d’entrada hi trobem la zona comú, amb la mateixa escala i un aparell ascensor que comunica de manera interna fins als aparcaments privats de les dues plantes soterrànies.

L’Edifici, en la seva façana sud, es troba complimentat per una àmplia zona verda comunitària, on hi ha una gran piscina també comunitaria i que distingeix la zona de bany per a infants i la zona de bany per a adults.
Aquesta pisciona és d’aigua salada per tal de poder fer més eficient i respectuós amb els criteris actuals el manteniment de la mateixa. La piscina disposa d’una zona tancada separada del gran jardí comú on també hi trobem un sorral per als nens petits.
L’accés al jardí des de cadascuna de les dues escales queda acompanyat per la centralització tècnica de tots els comptadors, tant d’aigua, llum, gas, etc.

Exteriors

Interiors

Mapa de la propietat

Plànols

2º 2º

90,95 m2
3 Habitacions
2 Lavabos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  • caCatalà